onsdag 20 januari 2016

Grattis Holma Folkhögskola och alla framtida elever!

Folkbildningsåret har efter 8 år av ansökningar sagt JA till att Holma får starta folkhögskola. 

GRATTIS!

Holma har under flera år bedrivit kurser men på andra folkhögskolors platser. Bland annat var det så som vi som gick Stadsodlingskursen 2013, och som skrev denna blogg, fick chansen.

Läs vidare på www.holmafolkhogskola.se:

"Holma folkhögskola är en nystartad skola i Skåne med inriktning mot hållbarhet, ekologisk odling, permakultur och omställning. Vi driver utbildningar som ger praktisk och teoretisk kunskap om hållbara och kretsloppsanpassade system för livsmedel, energi, boende mm. Alla våra kurser innehåller praktiskt arbete som till exempel odling.

I februari/mars 2016 startar våra första kurser, Stadsodling i Lund och Skogsträdgårdskurs i Höör. Till hösten startar vi upp Allmän Linje i Lund och även den kursen kommer att ha inslag av praktiskt arbete. Till hösten börjar också Resilient entreprenörskap. Det är en kurs för dig som vill driva företag och projekt inom hållbarhetsområdet.

Du kan läsa mer om våra kurser genom att klicka på länkarna till höger.

Det går fortfarande att söka till kurserna i Stadsodling och Skogsträdgård. Antagning sker efter hand som ansökningarna kommer in. Räkna med att få vänta en vecka eller två på svar."

//Sara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar